La de små glimre med flott bunadsølv fra Ekte Bunad. Hos oss får du tak i klassisk bunadsølvdesign, spesielt tilpasset barn. Vi har nydelige små søljer med vakre og intrikate detaljer. Designet for barn er delikat og passer godt til et ungt utseende. Med en liten sølje vil det bli langt mer morsomt å ta på seg bunaden. Gå på skattejakt i smykkeskrinet – og finn frem den spesielle søljen som bare er barnets. Mer stas blir det ikke!

Vårt bunadsølv kommer fra norske gullsmeder med bred erfaring. Produsentene har et meget godt utvalg, samt bred kunnskap når det kommer til produksjon av ekte bunadsølv. Sølvet er laget etter bestemte mønstre, slik at de passer Norges ulike bunader perfekt. Bunadsølvet er også merket med 830s og 925s slik at du alltid kan verifisere at produktene er ekte.

Alle sølvvarene våre er stemplet med et ansvarsmerke. Det er pålagt produsenter av bunadsølv å benytte et slikt stempel, for å vise hvem som har produsert produktet – og hvem som har ansvaret for at kvaliteten er slik den skal være.

Ekte Bunad bryr seg om tradisjonene og håndverket bak produksjon av bunadsølv. Vi har kvalitetsgaranti på alle produkter.